Klurar ni ut

..vad dessa två gör tillsammans så får ni..ja, precis vad?


.


Gth liksom..

Gotta have some shuuus.
And I did.


Köpte ett par pjux till mig, el mama för att jag har kroniska skavsår. Nej, inte riktigt men ta mig den ett kroniskt snålt shopping sinne. ;) Mycket grejor för lite pengar har varit min melodi men nu är den slut och kvalitet har börjat klinga fint i mina öron. Har faktiskt insett att vissa saker inte går att spara in på allt för mycket. Tröttsamt när saker går sönder etc.

Arbetsskor har jag också köpt..dvs. ett par inneskor.
Finns det något tråkigare än det att lägga pengar på?!

Naimis fick ett par snygga skor också, 3 för 2 var det ju trots allt så det var ju klart att hon skulle ha ett par.


Kuligt

 

Har införskaffat ett minnesalbum. En babybok kan man också kalla det.
Med hela 144 sidor!
Pris 375kr eg. 650kr



Skall bli vansinnigt kul att få fylla i denna ('',)


Uppsägning

Härmed säger jag upp mig som vuxen. Jag har bestämt mig för att jag bara vill ta det ansvar som passar en åttaåring. Jag vill gå på McDonald's och tro att det är en trestjärnig Michelin-restaurant. Jag vill tycka att M&M är bättre än pengar, eftersom man kan äta dem.

Jag vill springa barfota i mjukt gräs, smutsa ner byxorna, ligga under ett stort träd och ha en saftkiosk tillsammans med mina vänner en varm sommardag.

Jag vill ha regnställ och gummistövlar och få plaska i pölarna. Jag vill att mamma gör goda mackor och varm choklad. Jag vill tillbaka till den tid då livet var enkelt. När allt jag kunde något om var färger, multiplikationstabellen och barnsånger.

Och ingenting bekymrade mig, för allt jag visste att jag inte visste, brydde jag mig inte om. Allt jag visste var att vara lycklig för att jag inte kände till de bekymmer jag skulle bekymra mig för.

Jag vill tro att världen är rättvis och att alla är ärliga och snälla. Jag vill tro att allt är möjligt. Jag vill ha möjligheten att bli överväldigad av de små sakerna och händelserna igen. Jag vill leva enkelt igen.

Jag vill inte att min dag skall bestå av datatrassel, berg av pappersarbete och dåliga nyheter. Jag vill inte tänka på att få lönen att räcka en hel månad, jag vill slippa läkarräkningar, skvaller och att mista människor jag tycker om.

Jag vill tro på betydelsen av en kram, ett vänligt ord, sann rättvisa, fred, drömmar, och jag vill göra änglar i snön igen. Så här är mina kreditkort, mina bilnycklar, mina räkningar och min pensionsförsäkring. Härmed drar jag mig officiellt tillbaka som vuxen!

Vill du diskutera detta får du fånga mig först - Kull! Vi ses i sandlådan.


Heldag

..i solen. Nej, inte riktigt men så känns det, vilket sommarväder!! (törs man ens säga det utan att det blir sketet väder igen?)
Jag och Petra + barnen gick en sväng på stan och åt första mjukglassen för i år, iaf för mig, för Naima också för den delen.(men bara lite fick hon smaka ;))
Hittade en söt sommarhatt till henne också, så passande när solen shtekte på, inte för att den fick sitta på huvudet någon längre stund men men!
Har också lekt i en lekpark i flera timmar, tiden bara rann iväg. Kusin S med Liam var också med ett tag så det blidde några kids i parken :)
Nu när jag kom hem var Naimis supertrött så det blev en snabbdusch och hopp i säng. Somnade på 5 minuter så det är grejer det här att hänga ute i lekparken länge haha. En till trött liten stjärna var Vilton som somnade på vägen hem, så söt! Naima käkade för övrigt sand och grus vilket kanske inte är att föredra, särskilt inte om man vägrar spotta ut äcklet :P
Nä, nu ska jag äta något och sedan ta en KALL dusch..håller bokstavligt talat på att rinna bort!!

Något jag inte riktigt..

..förstår är varför en ensamstående pappas blogg uppmärksammas och hyllas i det oändliga medan ensamstående mammor ses som något dåligt? (generalisering) Det är ju i alla fall helt solklart att de inte får lika mycket cred eller ens någon över huvudtaget..men när en snubbe inser att han borde ta ansvar och situationen är omvänd..dvs. mamman slår bakut och drar då är mamman en skit och pappan en ängel.
Jaja..ni förstår vart jag vill komma.
Tycker det är konstigt men samtidigt så kände jag mig en aning gråtmild när jag fann bloggen och tyckte det var så fint att Han tog hand om sitt barn. Något som egentligen borde vara alldeles givet och precis lika underbart som en mammas omsorg och kärlek till sitt barn.


Grattis mitt hjärta, ett år!!!

Ett år har gått sen Naima föddes.
Otroligt mycket har hänt sen dess.
Hon är mitt mirakel.


Kärlek!


Äsch da

..mina blommor har gjort höst och bladar av sig oförskämt mycket tycker jag. Har införskaffat några nya med lite färg. Det blev fresch i think.

Igår blev det en blind date, spännande och nervigt haha :) Träffade Petra som är ny i stan! Vi bor på samma gata och nästan bredvid varandra så nu var det dags att ses. Supersöta barn och en väldigt trevlig tjej hängde jag och Naima med under eftermiddagen.

Nu ska jag påta på lite. Känns som jag har mycket att göra.

Adios!

Investering och tips!

Har äntligen fått tummen ur och beställt ett kit från tikei.se!
Det är mineralsmink som, enligt mig är hur bra som helst.
Räcker jättelänge och hyn mår så bra av det.
Billigare och bättre än I.D. innehåller heller inget bismuth.

Stort Mineralsmink Kit


En ny Cecilia

Jag har så mycket att göra nu mer att jag sällan hinner sitta framför datorn men nu tog jag mig i kragen och ska plita ner några rader.

På tisdag ska jag klippa mig! Det är väldigt länge sen sist. Det var när jag väntade Naimis som jag fick ett il och tog bort mitt svall. Nu har det vuxit ganska långt och jag har hittat en frisyr som jag fått OK på av i alla fall tre pers :) Ska dessutom färga och slinga. Det har jag aldrig gjort hos en frisör tidigare..Lär ju lätt lägga upp en före och efter bild..total mejk åver i tell ya.

Jag går ju som vanligt med mina jäkla hårband och hästsvans. Haha det är nog så de flesta ser mig. Hatar att ha håret i vägen men nu har jag varit lat och bekväm för länge!! Är så dödens less på hårband så jag tror jag ska gömma undan dom eller skänka dom till behövande haha..




Unskyld

jag suger som bloggerska rent ut sagt :) Det är så nu med rutiner som skall hållas och tider som skall passas.
Jobbet går toppen och jag har ett jättebra schema. Fina arbetskamrater så jag kan inte kräva så mycket mer :)

Ny arbetsvecka väntar och även till helgen blir det jobb.

Ska försöka få tid till att baka till naimis kalas den 16e, hon fyller ju ETT ÅR den 15e så här skall minsann firas som aldrig förr ;D Kommer bli jätteroligt tror jag! Mycket att göra innan dess.

Nu ska jag leta lite sulkys..vill verkligen ha en trehjuling men hittar inte någon bra till vettigt pris. Någon?
Hujj.

RSS 2.0