What the...?

Mycket har jag varit med om men att någon klipper mitt skurmedel är något bland de värsta!
Köpte en stor Ajaxflaska förra veckan (?) och den finns nu inte att uppringa på denna jord.
Städmanitanten inom mig får lugna sig.
Fast jag känner mig halv galen.
Vart är den???


Kommentarer
Postat av: Petra

Ja det var hon som gjorde det på mig oxå. Ann heter hon. Hon är tydligen väldigt duktig och jag hoppas att hon hade rätt i det första hon sa ;)



Jo det är såhär att i dec 03 så föddes vårat första barn. Jag var på en rutinkontroll som vanlgt hos barnmorskan och hon hörde inte hjärtljuden..så in till sjukan för att kolla med Ul där vi såg att hjärtat inte längre slog på den lilla. Hon dog i min mage 8 dagar innan bf så jag fick föda ut ett dött barn. Hon hade navelsträngen om halsen så det hade inget med oss att göra men jag blir oroligare för varje graviditet efter det. Och denna gången är jag lite extra orolig eftersom jag blödde för några veckor sen...

Men nu känns det mycket bättre!! Men ett Ul till är ju bara roligt när jag har möjlighet, och jag får ju veta könet oxå ;)



Hon trodde jag skulle få svar på uvi i början på veckan så jag hoppas det inte hinner bli så allvarligt! Det gör ju såå ont...



Förstår att det är tufft att dra ner på amningen, dom vänjer sig ju så fort! Men om du ska börja jobba snart så är det ju smart att börja nu :)

2010-04-09 @ 09:57:36
URL: http://mittlivsomlapp.blogg.se/

Plita ner en rad!

Namn:
Hänga kvar?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0