Söderlandet

Tja.
Vi är i Linköping och spelar Buzz.
Återkommer om några dagar.
Tjing

Sjukisjuk

Naima är fortfarande sjuk. Vilken jobbig natt.
Alvedonen tycks inte hjälpa och snart är den slut också..hoppas ica har för de små också? mkt tveksamt.
Sova sittandes var i princip det som funkade längst. Dvs. kanske 15min. känns även som jag ammat hela natten.
Nu fick jag igen för att hon varit så frisk!

Hon har i alla fall stått själv idag för andra gången!!! så trots en förkylning från helvetet orkar hon vara go och glad.

Nu ska jag börjar packa och även röja upp. Samt ta en dusch.
Tja.

Inte som tänkt

Idag skulle jag och Naima på tupperwareparty hos Elin men så visade det sig att min lilla gumma hade 38,6 i feber och har blivit förkyld. Hon kändes grinig och slö redan igårkväll faktiskt. Jag mfl. som sagt flera dagar att hon aldrig blir sjuk..kanske har hon hört oss? :) Kräkts har hon också gjort men det är helt 100 pga. slem i halsen. Kändes som ni ville att jag skulle dela med mig av det :)
Själv kände jag mig också rätt slö igår, var jättetrött och sänkt likaså kusin J, kanske har vi drabbats av samma sjuka.

Har sovit idag och druckit kaffe. Läst och hört på nyheter samt OS. Får se om vårt tåg håller sig på spåret eller om det också ska avbokas. Dock så börjar vi ju vår färd i norrland så det är väl inte förrän strax söder om Sundsvall helvetet lär braka lös. Varje snö är som ett nytt blad för de i söder. "Nä men vad är detta för vitt??, oj det ligger visst kvar på marken, undra om vi borde ha vinterdäck helst utan dubbar? kanske ta fram saltburken och sitta och vänta på bättre tider" 

Dotter ropar på sin mor.
Signing out.

Faddergala

Idag har Emelie varit på besök så vi fikade och hade trevligt i några timmar :) Fick ett presentkort av henne på Beckers, mången tack! Det har jag faktiskt önskat mig men det visste hon inte ;P Se där vilken känsla!

Har ikväll varit på faddergala i Hedlunda där syskonen går skola. Många kids som sjöng och sprang runt. Naima skulle haft hörselkåpor egentligen men sånt tänker man ju inte på förrän man sitter där..jaja man lär så länge man lever. Några estetare stod för musiken..undrar varför nästan alla ska ha svart och skitigt hår? Helst över ögonen;P (Snart börjar jag väl klaga på folk som går med keps inomhus också..) Kanske någon ny trend på G I wouldn't know:)


Imorgon blir det ev. promenix till A-K med kusin J och sen tacos hos kusin J även :) Börjar bli tradition nu på fredagar haha..inte helt fel i a f! Får väl bjuda igen snart ;)

Nu blir det boka biljett till söder..jäfla tåg som sägs ska bli försenade också så får hoppas att ödet vill mig väl på måndag.

Tja.

Ett barn som



Ett barn som kritiseras lär sig att fördöma

Ett barn som hånas lär sig blyghet

Ett barn som utsätts för ironi får dåligt samvete

Men ett barn som får uppmuntran lär sig förtroende

Ett barn som får beröm lär sig att uppskatta

Ett barn som får uppleva rent spel lär sig rättvisa

Ett barn som får känna vänskap lär sig vänlighet

Ett barn som får uppleva trygghet lär sig tilltro

Ett barn som blir omtyckt och kramat lär sig att känna kärlek i världen


Författad av Dorothy Law Holte
- funnet på vykort från BRIS (tel 0200 - 230 230)


Ignorera ditt barn så ordnar sig allt

Naima blev vägd och mätt idag. En ökning på 100g på en månad, mao. hon har planat ut kurvan lite. Tungviktarn. :)  Älskar hennes fina kinder och mjuka bebisarmar! 3cm på längden, förra månaden stod det stilla.
Får se hur projekt avveckla amning kommer gå, än så länge funkar det inte så bra ;P

Diskuterade idag hur man skall/"bör" gå till väga för att få henne att sova hela nätter och i sin säng. Barnmorskan tyckte så logiskt att någons vilja måste vinna, om det är föräldrarnas eller barnets är ju bara att välja. Hon mår inte dåligt av att gråta, man går in och säger att "nu är det natt" och går sedan ut igen. Upprepa.
(förklarade att hon blir hysteriskt ledsen)

Tänk om det vore så lätt? Hon sover dock inte i sitt rum öht. än så länge men det där är bara att slopa.
Nu är jag inte någon som ska komma och tro att jag är den perfekta föräldern och anse att mitt sätt är det bästa men hur fan kan man lämna sitt barn skrikandes efter närhet och värme mitt på natten för att den ska lära sig att sova själv och inte vakna??????????????????????????????????????????????????????

Det enda, DET ENDA hon kommer lära sig är att hennes mamma skiter fullständigt i att ta hand om henne och att hon inte är värd att bli omhändertagen, hennes behov är inte viktiga. Det är och kommer att förbli min ståndpunkt i den här frågan. Så precis som någon annan skulle sagt (kusin j)
stick långt borti fuck off!

5 år, 9 månader

Igår var det fem år sedan en vän till mig försvann från denna värld. Två dagar innan min födelsedag.
Det är läskigt hur fort tiden har gått, det känns verkligen inte som att det var så länge sen jag såg honom.´
Tankarna går till honom och hans familj.

Naima blev också igår nio månader. Det har hänt mycket bara under denna månad!
Kryper, drar sig upp, har stått själv!! (hos kära monamo :)), härmar djur, förstår så otroligt mycket! Vi härmar varann, klappar händer, vinkar, förstår "var är naima?" etc. Har blivit duktig med lära-gå-vagnen. Kan pussas. Säger mamma och baba. Allt är kanske inte under just denna månad men ändå.

Idag blir det Bebbe C för vägning och sedan om jag orkar, handla.

Tjing.

Uuuuhff

Jag är helt slut i kroppen. Har jobbat två pass, alltså lör sön, i helgen från 11.30-21.30..föredrar verkligen delade turer bättre då man har mitt på dagen ledigt. I lördags ville jag faktiskt bara grina när jag lämnade min lilla naomti. Mitt allt, världens bästa lilla flicka. Nä jag är alldeles för gråtmild nu för att prata sådär :)
Jag är iaf inte van att jobba, det märks haha. Det har gått bra ändå och det har varit supertrevlig personal och söta gummor och gubbar som jag sjungit med och även hunnit ge massage och lyssnat på deras roliga berättelser om hur det var förr. Tex. att de inte visste vad en banan var så de kastade den eftersom den var så hård att tugga på (den var inte skalad, de visste alltså inte att den skulle skalas). Det är skönt att kunna ha kvalitetstid med de äldre. Får riktigt dåligt samvete när man främst på veckorna har så mycket sysslor att göra att man knappt känner att man hinner med de som är viktigast, de gamla. Tänk att de kan bli så rörda över att man bara sitter och stryker deras händer varma, då känner man att man är på rätt plats på jorden, att man gör nytta.

Min kropp är knäckt och jag ska sova nu.


---krussidull kärlekstjafs--- glad alla hjärtans dag ---krussidull kärlekstjafs---



See ya!



Tack mor för chokladen, den är faktiskt inte slut än ;)


Min födelsedag!

..är inte idag men jag har ju som sagt fått en present från Kusin J samt min morbror. Är jättenöjd och tackar ödmjukast för gåvan :) Flitig användning av denna kommer det bli!



Tha infit of the day
Color: KnallPink.
Notera mina högst allvarliga & seriösa poser.




Förmiddag


Idag är jag trött, Naom var vaken till över ett och dessutom kändes det som att jag var vaken mest hela tiden resten av natten men så är det ibland.
Jag funderar på att renbädda, damsuga och vika alla tyger i min pysselgarderob men då funderar jag ju bara än så länge :)
Ska äta något först, har så svårt för att äta på morgonen så det blir oftast bara ett glas juice. Inte riktigt en ultimat frukost med andra ord.

Idag ska jag möta upp kusin J och få en födelsedagspresent i förskott. Blir spännande, sist skulle hon mäta min rygg haha..Känns ju lite fuskigt att öppna innan min dag men ibland har man tur!
Senare i eftermiddag ska vi åka ner till småsyskonen och göra frisyr på min lillasyster Micaéla. Blir kul :)

Peace

Fotoframkallning

Kalla mig newbie eller vad ni vill men jag har aldrig framkallat digitalfoton. Sist jag framkallade var det med en såndär antik kamera med rulle :) Nä, men säkert 5år sedan..




•Vilken sida är bäst?
•Vad är det vanligaste formatet?
•Vad ska man tänka på?

Jag har verkligen noll koll på detta.
Tacksam för hjälp


Dagens ord

Jag och kusinen pratade på telefon alldeles nyss och hann komma in på lite olika ämnen. Därav denna text nedan.


Etnocentrism, ett uttryck formulerat av William Graham Sumner, innebär att egna etniska gruppen är alltings centrum och måttstock. Man betraktar världen utifrån sin egen plats, vilket betyder att andra kanske inte delar ens åsikt och dömer utifrån egna positioner. Det ses ofta som ett resultat av bristande kunskapinformation.

Det är viktigt att inte se bara som något oskyldigt resultat av okunskap, utan det viktigt att se hur etnocentrism upprätthåller rasism.[1]

Alla grupper och nationer har etnocentriska inslag på så vis att de betraktar resten av omvärlden utifrån egen position. Västvärldens och Europas etnocentrism går under namnet eurocentrism[1]. Eurocentrism är speciellt debatterat, eftersom mycket kunskap och produkter konsumeras av och produceras av västvärlden. Västvärlden har stort inflytande över kunskapsproduktionen och speciellt mycket genom bilar.

Uttrycket Etnocentrism kan även ses i ett brett perspektiv, det vill säga att man utgår från sin egen föreställningsvärld som inte nödvändigtvis har att göra med etnicitet.

wikipedia

REFLEKTERA GÄRNA, ISTÄLLET FÖR ATT BARA SKITA I DET OCH TÄNKA ATT DET INTE ANGÅR MIG.


När du trodde att jag inte såg.

When you thought I wasn't looking,
I saw you hang my first painting on the refrigerator, and I immediately wanted to paint another one.

When you thought I wasn't looking,
I saw you feed a stray cat, and I learned that it was good to be kind to animals.

When you thought I wasn't looking,
I saw you make my favorite cake for me and I learned that the little things can be the special things in life.

When you thought I wasn't looking,
I saw you make a meal and take it to a friend who was sick, and I learned that we all have to help take care of each other.

When you thought I wasn't looking,
I saw you give of your time and money to help people who had nothing and I learned that those who have something should give to those who don't.

When you thought I wasn't looking,
I felt you kiss me good night and I felt loved and safe.

When you thought I wasn't looking,
I saw you take care of our house and everyone in it and I learned we have to take care of what we are given.

When you thought I wasn't looking,
I saw how you handled your responsibilities, even when you didn't feel good and I learned that I would have to be responsible when I grow up.

When you thought I wasn't looking,
I saw tears come from your eyes and I learned that sometimes things hurt, but it's all right to cry.

When you thought I wasn't looking,
I saw that you cared and I wanted to be everything that I could be.

When you thought I wasn't looking,
I learned most of life's lessons that I need to know to be a good and productive person when I grow up.

When you thought I wasn't looking,
I looked at you and wanted to say, "Thanks for all the things I saw when you thought I wasn't looking.'"


Gotta have

Badvänliga stickers.
Men snacka om roligt att bada för en liten kid med dessa?!
Naom älskar shampoflaskor och tvålar etc så dessa var roliga.
Inreda.com


Gåva

Nu har vi kommit hem från morbroren mfl. Hela gänget var där och trevligt som vanligt och paltkoma infann sig, i alla fall för mig. Blev väldigt seg i alla fall :) Tror att om någon utomstående skulle se oss så skulle vi nog antas som den flummigaste familjen ever höh..;P

På väg hem var naomti inte så glad, nästan jämt när man sätter henne i vagnen att hon blir irriterad. Kan hända att hon stör sig på all stoppning hehe men just ikväll var hon nog trött. Gick med kusin J en bit och sen när hon inte längre syntes till så blev hon ledsen igen. Stackarn, en av hennes favvopeeps. Jag sprang som en dåre i den härliga blian, inte alls tungt att andas men what to do? Lilla pyret ville upp ur vagnen och helst inte jättelångt hemifrån. Man vill bara fånga henne i den varmaste famnen någonsin och säga att man är här men det går ju inte i kalla kylan. Hon somnade dock när jag sprang. Tröttisen.


Gåva från mosters mor är dessa tjocksockar på bilden! I färgen mintgrön. De är supersköna och faktiskt mitt enda par tjocksockar. De går dock inte att ha i skor men det är ju sockar som är tänkt att man ska ha inomhus :)


Äta


Crapparoonydoodie

Skriver ett inlägg och sidan lägger av.


Det blidde inget Bebbe C idag :( Tiden kan man inte råda över om än man blir lite smått vansinnig och uppgiven när tiden inte räcker till till det man vill men pysslat på här hemma har vi gjort ändå. Naima tycker det är så kul när vi bläddrar i en bilderbok, nästan så hon blir skvattgalen för att uttrycka mig milt :) Härmar djuren med en stark pipa. Kladdat och mosat frukt på bord och golv har vi också gjort idag. Tänka sig så roligt livet kan vara när man får kleta clementin :)




Nu när lillpluttan sover ska jag passa på att sy. Dock blir det på fri hand eftersom boken jag lånade igår inte har alla mönster. Endast stl 56 och stl92? Alltså antingen får jag sy till en jättebebis eller en alldeles miniliten. Kan vara bra att prova lite på stl 56 för att öva upp mig lite men jag får nog ta och gå till biblioteket en gång till.

Ska också freebasea och sy mig själv ett plagg. Superpiff lär det bli! Jag har räknat med lite felmarginal och det kommer troligtvis inte ens att synas om jag lyckas få det som jag vill.

Peace out!

Ebba & Didrik


Denna fick jag av kusin J igår! Snällt och Tack! :)
Vem tyckte inte om att se dessa när de gick? De var ju hur bra som helst!!
Yrla virvelflicka och Kaj Husell mm.
Det görs inte bra filmer/serier för barn längre, anser jag.



Pluttan är vaken trots otaliga ínsomningsförsök så nu ska jag leka lite.

Peace out peeps!

Heldag

borta, nästan i alla fall. Det känns så åtminstone.
Är väl rätt trött och off just nu känner jag. Lite sjuk möjligtvis men inte värre än att det går att sova bort :)
Har varit hos mamma och tagit det lugnt, ätit middag där och fikat och pratat.

Lånade lite roliga syböcker på biblioteket så om lillan fortsätter att dejta John Blund så ska jag gasa på pedalen lite! Efter bibblan mötte jag upp systrarna på staden för att lillasyster skulle shoppa sig en party-outfit, hann dock inte vara med då Naomti inte ville shoppa någon längre stund ;) Hon blev i alla fall skitsnygg!

Öppna förskolan imorgon, hoppas man ser lite fler människor där imorgon! *pik pik* :)

Rappa

..på! Nu ska jag till bibblan och till mor. Fördröjning är nog temat för dagen!


Tyg


Sova

stumpan ligger fortfarande och sover. Idiotvaktmästaren kom och klampade in (med snöiga skor på) och smällde och hade sig. Hon vaknade. Och då är hon inte speciellt känslig heller..men så somnade hon i alla fall om och sover ännu. Ibland är sömnen obefintlig och ibland nästan för mycket :)

Till min frågeställning denna dag: Varför har vaktmästare så svårt att ta av sig skorna???
Så lagom roligt härligt att en liten skrutt kryper i blötsnö eller annan skit de drar in helst när man har nystädat också. Mm mitt i-landsproblem för dagen.

Nu ska jag snart bege mig ut och till biblioteket och sen till min mamma tror jag.

Peace.


Hektiskt

Jag hade tänkt att vi skulle ta oss iväg till öppna förskolan idag. Kändes dock som om universum ville något annat. Dotter arg/ledsen så fort hennes mor skulle klä sig eller äta eller plocka ihop något. Det fick gå ändå om än det drog ut på tiden tänkte jag. Väl påklädda och redo att gå så öppnar jag dörren och gångjärnet går sönder. Ja, gud du har visat att jag inte ska någonstans men det skiter jag högaktningsfullt i. Jag ringde vaktmästaren och dörren fick lämnas som den var. Ut skulle vi!

Dörren är i alla fall stängbar(?) nu men skall repareras senare. Just nu är den provisoriskt lagad..återstår ju att se hur länge.

Naima hade roligt där borta i alla fall och det var väl huvudsaken, väldigt lugnt och lite barn efter ett tag men hon brydde sig föga. Sjöng lite sånger, såklart hellre än bra. Jag var inte den enda om man säger så :)

Hade tänkt gå på biblioteket innan vi gick hem men hungern tog över. Ska ut senare istället. Såklart har jag glömt att använda stegräknaren!!


Socker

Idag har vi inväntat vaktmästaren som inte gjorde något direkt vettigt. Varför har de en telefon man kan ringa till när man behöver reparation om de ändå inte vidarebefodrar informationen de fått? Verkligen nada visste han och att han dessutom ifrågasätter mig när jag säger vad de måste ändra på tappar jag tålamodet. Cecilia var tvungen att sätta ner foten haha. Äsch det var inte något speciellt men det irriterar när de inte gör som de ska. Elektriker är förhoppningsvis snart informerad! Lampor går sönder jämt, det blinkar och har sig och datorn funkar i andra hus men inte här utan att den får utbrott. 


Till något heeelt annat.
Jag ska detoxa lite, eller åtminstone utesluta socker ur kosten. Ibland får jag för mig såna saker och det är väl ett år sen sist jag hade en sån här period dvs en vecka haha..

Det är ju intressant hur medveten man (jag) blir om sina kostvanor. Ingen sylt på gröten, ingen sockerbit/kaka till kaffet, inget gofika, ingen saft, vitt bröd osv osv...intressant.

Hur länge tror ni jag håller mig? ;)

Nu är vi hemma

Har hängt hos kusin J och även hängt upp några hyllor på väggarna. Mucho nice I must say!
Ätit godis och sett Wallander - Byfånen..sett den förr men vad gör väl det i gott sällskap?

Har även hunnit förbi hos Emelie som var så snäll och gav mig tre olika jättefina tyger.
Lägger upp imorgon, har även lånat mönster så nu kan jag köra en liiite mer seriös stil vad gäller klädsyandet ;)
Klänningen jag håller på med ligger orörd sen någon dag tillbaka, har inte haft tid helt enkelt och så får det vara.

Det gäller att prioritera liksom :)
Nu ska jag..har ingen aning egentligen..surfa, känna lugnet och inget annat.


Peace out.

Promenad

Gick och mötte mor och gick med naima i pulkan. Det blev en liten promenad och en väldigt kort sväng med pulkan, Naima blev less ganska fort och satt inte heller så bekvämt så vi avvaktar med den tills senare :) Gick istället med barnvagnen över isen men även där tröttnade hon haha så vi vände strax efter halvvägs.

Lite kyligt var det men skönt ändå med en dag med sol!

Hos mamma gick jag igenom lite grejer och tog i vanlig ordning med mig saker hem haha..bland annat lite barnböcker som jag själv har haft som liten.
Har även haft en riktig tankeverkstad idag, kommit på idé, efter idé. Så roligt.

Nu har vi slafsat med 8kilos laxen (en liten bit av den) och ska strax äta..bara det vi har tinat kostar egentligen 100kr men fick ju som sagt hela jätten för det priset! Hur nice som helst.

Sen bär det iväg till kusin J med Maria och kompis.

Mitt ena tygfynd


Yes

Idag är det också fint väder (för er som inte upptäckt det) så det blir till att gå ut med gumman när hon vaknat, roligt att få premiäranvända pulkan som hennes kära mormor gett henne :)
Antingen så blir runt långtjärn eller ner på isen. Jag har börjat med min stegräknare nu.
Rek. 10 000steg/dag och igår blev det inte tillräckligt men ska börja skriva dokumentera för egen räkning så jag kanske lättare håller mig igång exakt varje dag. Så det är i alla fall minimumgränsen framöver. Några steg i rätt riktigt för bättre kondition är det ju!

Gjort idag:
» Fikat
» Lekt
» Duschat
» Ätit
» Tvättat

Nu:
Kaffe och chill.

Extrem

..trötthet har infunnit sig ikväll. Jag la mig för att naom lättare skulle somna om och där blev jag ett tag..ca 3h.
Jag som har sagt att jag skulle lägga mig kring 22 vaknade istället då. Dock är jag fruktansvärt trött men behöver lite i kistan, så nu värms varm choklad och till det får det snabbt bli rostat.

Ska klura lite på en grej också.
Jag hade en idé och bra var den :)

Ha en fortsatt treflig kväll!

Fyndat

Så underbart väder det var idag. Jag hoppas att det blir lika härligt imorgon. Då ska Naom åka pulka och ha kul!

Idag fyndade jag som vanligt på secondhand. Massa olika tyger för billig peng.
Faktiskt galet billigt för så mycket tyg men jag klagar inte :) Mer tyg åt mig!
Köpt en liten hylla till köket och en korgliknande sak som ska vara på väggen i data"rummet".
50pix för allt.

Gick till mor efter min lilla shoppingtripp och har fikat och umgåtts med syster som kom förbi.
Kort sagt, en trevlig dag.
Nu är jag ganska trött men har tänkt baka något gott eftersom jag var så duktig att inte köpa godis på affären när jag handlade haha...hade ju lika gärna kunnat köpa mig lite karameller!

So much for nyttig vecka.

Det är sånt här

som ger en glädjetårar.

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6551784.ab
Vanmakten var stor då läkarna tvingades avsluta cellgiftsbehandlingen.
Hjärntumören som näst intill gjort lilla Liberty Rose, 3,
blind gick inte längre att göra något åt.
Då försvann tumören plötsligt av sig själv.


Städkärringen

är nog jag.

Har dammtorkat nu och som sagt städat skafferiet.
Hela toaletten är klorinad så nu känns det superfräscht.
Disken är väck.
Donnan är badad och skuttar för fullt i hoppgungan till barnsånger via spotify.
Ska snart bege mig till kusin J och få tacos :) Det blir bra efter en hård arbetsdag haha..



I'm out!

Men gammhärke

..skafferi som ser så otroligt tråkigt ut. Gamla skivor som jag egentligen vill byta ut men vad kan man kräva i en hyresrätt egentligen? :)
Piffade upp lite samtidigt som det blev utrensing och städ.







Så här kring midnatt

Donnan är vaken länge ikväll...vägrar sova. Har varit hos syster ikväll och grejat med hundratals bilder och bränt ut dem på skiva. Alla på Naima. Har inte hunnit så långt till att beställa dock. Måste göra det hos syster också eftersom vaktmästaren inte har synts till här och elen spökar rätt rejält med datorn så den stänger av sig om vartannat. Det är verkligen elen och inte datorn.
Frustrerande. Kanske har vi tur att få se till honom imorgon..vore ju skönt att slippa draget från balkongdörren också. Nä, jag ska ringa och stressa dom lite!

Nu ska jag fika..och söva ner en på tok för pigg liten skrutt.

Krama nån, vem som..

Vilket skämt

Två böcker med sammanlagt 22sidor från goboken för 200kr!!!!!!!!!! Att dom för övrigt gör en ev. uppsägning av medlemskapet helt omöjlig på gobokens sida "mitt medlemskap" gör mig bara irriterad. Går bara att välja att avboka enstaka paket eller göra en paus i medlemskapet. Under frågor finns inga svar på var man säger upp skiten heller. Det är i alla fall uppsagt via mail men man kan ju tycka att det borde finnas en smartare lösning.
Äsch. Jag kanske bara är blind.

Det suger helt enkelt. Det gör det ju.

Jalusier

→ Tvätt i maskin.
→ Renbäddat.
→ Skura golv.
→ Ringa chef.
→ Plyppen
→ Beställa kort


Idag blir det ett till projekt. Klänningen får vänta tills stumpan sover igen men jag tycker det blir ganska bra. Mersmak har jag fått om man säger så :)

Ska måla tre träfärgade jalusier till vardagsrummet. Vita ska de bli och en är redan på god väg.
Ska springa iväg till förrådet och hämta allt som behövs!

Rock away.


Piggelinis

Ikväll syr jag och när jag är klar är det tänkt att det ska vara en klänning.
En ball sådan.
Nu ska jag dock försöka få lilla naomis att sova. Hon har varit otroligt pigg ikväll men nu gnuggas ögonen.

Rock on.


Amputerad

..äntligen fått tummen ur och köpt förvaring till Naoms mat istället för fryspåsar med pytte portioner i
eller bryta lös bitar osv. haha.. tog ju bara några månader.
Hann bara sikta in mig på palsternackan och vips var lillfingret väck!! Fort under iskallt vatten, den blödiga Cecilia mår riktigt illa av att se blod. Helt otroligt att jag kunnat piercat mig själv och andra under tonåren!! Har man inga plåster eller bandage så tar man det näst bästa. Bruntejp och papper.







Nä, lillfingret är inte väck men det kändes så :)


Få riks.

Fyndade för ett tag sedan en stooor glasburk för 20riksdaler.
Några tanter där sa "jaha, se nu tog hon den burken" :) de hade visst stått och velat över 20spänn själva haha..

Det ska bli fullt med karameller i denna.
Många, många, många gobitar lär det rymmas.



100%

Hey peeps!
Kul att ni trillar in, statistiken har ökat med över 100%.  Vad beror det på måntro? :) Jag tror jag vet haha. Märkligt nog är ni många som läser men få som kommenterar. Jag kanske bits.


Ska vi se vilka som vågar säga hej? Haha helt ärligt tror jag inte att någon kommer göra det.
Surprise me.

Adios 4 now

Min bästis

Everyday is a..bad hair day for me.
Sen jag klippte mig med alla mina gravidhormoner i kroppen så har jag ångrat mig bittert. Mitt älskade låååååååånga hår. Kort hår är inte något för mig, helt enkelt. Kan jag komma ihåg det nångång? Beställde en sån här mössa med syrran när hon var i Sundsvallet. 
Min nya bästa vän!


I come in peace


Skickade en frågeställning i form av en kommentar till någon men det känns som att det blev "fel" reaktion?
Eller inbillar jag mig? Vem vet, kanske inte ens blev en reaktion.
Jag ville bara ställa en fråga, beror väl på i vilket tonläge man läser.


Lite i förskott

fick vi ju presenten till Naima och den öppnade vi idag. Naima blev glad över allt papper och hennes mor gladde sig åt innehållet. :)

Jättefina kläder som passar alldeles perfa.
Det var alltså tur att vi öppnade ;) De visste förmodligen
att vi inte skulle hålla oss haha..

och vad blev det?

..en dag hos mor, eller eftermiddag i alla fall. Naima härmade får och kossor med en väldigt högtonart.
Tidigare idag hängde hon efter och på dammsugaren och det har jag filmat också haha..hon är så söt och orädd, precis som jag var.  Nu har jag landat och är rädd för alldeles för mycket istället ;) Vad hände med lagom är bäst etc?:D
 
Idag:
• Dammsugat
• Diskat
• Duschat
• Ringt Franklins ang. el, dörr, handtag!!
• Varit hos mamma
• Handlat

Nu blir det tacogratäng och sedan sy det som ska sys.
Får väl se om kusin S dyker förbi också :)

Krama nån, vem som..

Sy å sy

ja hör inge anne. Ska sy klart mamis vetekudde, några kuddar till kusin J och lite annat.
Har sytt en kappa till vardagsrummet, snyggt blev det och trots att den är svart så känns det ändå ljusare.
Nä, sätta på kaffet, radion och sy så maskinen brinner!
Kränger nog en bulle eller två trots att jag ska sluta med goda grejer på veckorna :( Det är enbart för hälsans skull inte viktmässigt för där ska jag upp från 51kg till i a f 57!

Resten av dagen blir nog rätt lugn, tappade sugen på att aktivera mig när göteborgarna tråkigt nog åkte imorse.
Hade varit ultimat om de bodde här. Inte direkt tväråkt.

Poff.


Hållt igång

Det har vi gjort sedan 9-tiden imorse. Gick ut och iväg till hamn för att möta upp Wilmis och hennes mor. Drog iväg på bvc och lekte massor och lyssnade och tittade på bockarna bruse som Naima helst ville äta. Hon var rätt fascinerad där ett tag.

Var klara där kring 12 och gick till staden för att reklamera Naoms overall som hon bara suttit i och ändå lyckats ha sönder..mao. ett måndagsexemplar. Gick bra att byta men utan kvitto får man inte byta till större stl. tyckte det hade varit lika bra men men går ändå, hon står som stilla på längden nu.

Efter reklamationen gick vi till hamn och väntade på kusin J och ett tag senare morbror Lasse. Fika med glasswienerbröd och annat gott..dock var jag mest utslut och trött.

Hann bara hem så ringer kusin S och de var ute och raggade så naturligtvis kom de förbi och hängde med oss ett tag :) Fick två pussar av Liam och bjöd på cornflakes haha (till de små då.)

Nu ska jag äta bullar och chilla framför tvn! Naom har däckat och dagen går mot sitt slut.

Nya overallen
Istället för att se ut som ett rosa fluffigt karamellmoln så blir hon nu en bikerkid ;)


men med färgklick på handskarna som förövrigt är väldigt bra.
Man lär sig verkligen vad man behöver när man köper mängder
med olika varianter på mössor/vantar mm. Långa handskar som ej faller av.


Hello Kitty

för hela slanten. Syster har varit i Sundsvall i helgen och kom hem med kläder till Naima och även till mig (tack!!).
Naom ska ha dessa i sommar (förutom vantarna då).

och från göteborgarna har hon fått en födelsedagspresent. Alltså väntar vi tills maj infinner sig, eller? ;P




RSS 2.0