Så här kring midnatt

Donnan är vaken länge ikväll...vägrar sova. Har varit hos syster ikväll och grejat med hundratals bilder och bränt ut dem på skiva. Alla på Naima. Har inte hunnit så långt till att beställa dock. Måste göra det hos syster också eftersom vaktmästaren inte har synts till här och elen spökar rätt rejält med datorn så den stänger av sig om vartannat. Det är verkligen elen och inte datorn.
Frustrerande. Kanske har vi tur att få se till honom imorgon..vore ju skönt att slippa draget från balkongdörren också. Nä, jag ska ringa och stressa dom lite!

Nu ska jag fika..och söva ner en på tok för pigg liten skrutt.

Krama nån, vem som..

Kommentarer
Postat av: Sofia

Ja förstå int hur man läs en blogg i flera år men ALDRIG lämn en kommentar, ä man rädd eller? Jo Ida ä skitdukti, önska mna hadd lite av den talangen.. :)

2010-02-05 @ 07:44:48
URL: http://sjakobsson.blogg.se/
Postat av: Petra

Hej hej!

Det är därför det känns som Lycksele är ganska lagom stort. Vi vill inte att ungarna ska växa upp i en stor stad men vi vill heller inte bo så litet som vi gör nu.Alla vi haft kontakt med i Lycksele säger att det är ett bra ställe för barnen så vi hoppas på att det stämmer, men det gör det nog! Det enda negativa jag kommit på med Lycksele är att det är såå långt till Ikea..inte bra, men det får väl gå ;) Sen så är det ju det där med snön. Jag tycker inte så mycket om kyla men snön gillar jag, det är så mycket bättre än slasket som det alltid är här. Iår har vi haft en riktig vinter här med men det är inte särskilt vanligt. Man får väl lära sig att ta på sig mcket kläder bara ;)

Finns det mycket aktiviteter och så så man lär känna folk lite lättare? Det är väl tur att man har barnen så kan man träffa folk genom dom ;)

2010-02-05 @ 12:15:42
URL: http://mittlivsomlapp.blogg.se/

Plita ner en rad!

Namn:
Hänga kvar?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0