Gåva

Nu har vi kommit hem från morbroren mfl. Hela gänget var där och trevligt som vanligt och paltkoma infann sig, i alla fall för mig. Blev väldigt seg i alla fall :) Tror att om någon utomstående skulle se oss så skulle vi nog antas som den flummigaste familjen ever höh..;P

På väg hem var naomti inte så glad, nästan jämt när man sätter henne i vagnen att hon blir irriterad. Kan hända att hon stör sig på all stoppning hehe men just ikväll var hon nog trött. Gick med kusin J en bit och sen när hon inte längre syntes till så blev hon ledsen igen. Stackarn, en av hennes favvopeeps. Jag sprang som en dåre i den härliga blian, inte alls tungt att andas men what to do? Lilla pyret ville upp ur vagnen och helst inte jättelångt hemifrån. Man vill bara fånga henne i den varmaste famnen någonsin och säga att man är här men det går ju inte i kalla kylan. Hon somnade dock när jag sprang. Tröttisen.


Gåva från mosters mor är dessa tjocksockar på bilden! I färgen mintgrön. De är supersköna och faktiskt mitt enda par tjocksockar. De går dock inte att ha i skor men det är ju sockar som är tänkt att man ska ha inomhus :)


Kommentarer
Postat av: camol

Vad kul med familjemiddag! Å vad gulligt av din mosters mor, vi kallas sånna för tossor :) min mormor stickade alltid sånna också. Jättesköna och varma att ha som tofflor inomhus.

2010-02-10 @ 21:54:56
URL: http://alhayat.blogg.se/
Postat av: Syrran

Det va grymt gott med palt ;) hehe.. Men stackars lill-gumman ;/ Blir skönt när sommaren är här :) Slippa alla tjocka kläder..

2010-02-10 @ 21:57:49
URL: http://xxmariaxx.blogg.se/

Plita ner en rad!

Namn:
Hänga kvar?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0