Smider

jag och Petra har setts väldigt frekvent den senaste tiden men det är så avslappnat och okonstlat (kan man säga skriva så? sket e samma va!) Barnen leker mycket och det känns som att Naima växer så oerhört när hon är med Madicken och Vilton. Snart blir hon inte den yngsta i gemet nu när Petra snart checkar in på BB! :D 2 veckor, give or take.
Naima sa ikväll, apropå ingenting, vamt (varmt med skånsk dialekt) säger också kaka (kanske skrivit det förr), fått en till tand men nu uppe och till höger fast med en tands mellanrum så det lär väl komma en till däremellan snart.

Vi smider i alla fall planer jag och Petra och det känns verkligen hur kul som helst! Tänka sig att jag fann en så grym vän som hon, och så snabbt. Kul att ha samma intressen. Känns som att inlägget är dedikerat till Petra så nu avrundar jag det snacket haha.

I veckan råder det spänning på hög nivå. Nervös? nej men en aning otålig!!! Kan säga som så att blir det som tänkt så firas det i helgen med buller och bång. Eller bullar och bål. Jämarns vad roligt det skulle vara......

Ikväll har vi varit på Kupan, jag och Naima. Vi cyklade dit i ösregnet och fyndade lite. Drog sedan vidare till Petra och barnen ett tag och fick sedan dra som en projektil genom regnet hem där kusin J och syrran väntade. Lite fika och prat men mest bus med Naimisen som däckade direkt de åkte hem. Lägga sig i tid, vad är det?

På återseende!

Kommentarer
Postat av: Petra

Det kommer bli såå bra om våran önskan slår in ;) Har du ringt nu då förresten????

2010-08-24 @ 19:50:25
URL: http://mittlivsomlapp.blogg.se/

Plita ner en rad!

Namn:
Hänga kvar?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0