Strömless

Strömmen lever sitt eget liv i den här lägenheten. Såklart. Men den gör inte som det är tänkt..flimrar och har sig om vartannat. Ena gången är det för billiga lampor, folk har väl i alla tider köpt vanliga hederliga lampor från ICA etc. vad det plötsligt blev helt fel med sådana då. Har bytt ett antal lampor sedan inflytt men det ska tydligen bli bättre om man köper lågenergilampor..känns inte så lockande när de kostar en del och så går de sönder så var det bara mer pengar i återvinningen. Jaja jag får la prova ändå :) Dock är det inte lamporna som är problemet nu, utan någon säkring i källaren, fas jaddajadda-nånting-jag-har-inte-en-blekaste. Får alltså gå till källaren i ett annat hus och byta säkring där som ändå blixtrar och har sig när man sätter dit den. Känns Ok va? Japp det går nog bra så länge man inte får sig en stöt.

Till något roligare.
Har varit hos mor idag, då vi isolerat oss allt för länge från kylan. Idag var det skönt ute. Något som inte var riktigt lika skönt var att gå i mina nya heta vita vinterstövlar som måste gås in. Kunde de inte ha personal för sådant så de är perfekta vid köp? ;P

Träffade en söt liten krabat
och lätt som en fjäder var han också (var ju tvungen att tjuvhålla under tiden hans mor tog på sig ytterkläderna ;)). Svårt att minnas att Naima varit så lätt och så bräcklig! Det var en kort tid. Hon är ingen liten bebis längre. Naima var så exhalterad i att se en liten människa och ville mer än allt få känna på materialet så jag fick hålla henne tillbaka :)

Ikväll är vi trötta och nästan lite sjuka om jag känner efter lite hehe..känner lugnet.

Peace out warriors!

Kommentarer

Plita ner en rad!

Namn:
Hänga kvar?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0