Kryddor

..hör väl som bekant till kryddhyllan men har man inga fina kryddburkar (måste införskaffas..) så får de stå där de inte behöver synas. Det är ungefär som att pryda väggar med VHS och DVDs, det är inte snyggt. Sen om man orkar bry sig om sådant eller ej är ju upp till var och en :) Måste finna en lösning..just nu står mina heta damer i hyllan och ger mig en liten boost av girlpower varje dag. De har inte riktigt hittat hem ännu så de får bekanta sig med matoset.

Kommentarer
Postat av: Petra

Nu har jag pratat med chefen idag och det verkar som det blir så så det känns kul!



Jag har oxå funderingar på att plugga men jag vet inte heller vad jag vill bli "när jag blir stor" så då får det vänta. Jag hoppas på att kunna få ett jobb som jag trivs väldigt bra med ändå så jag slipper plugga...



Vart ska hon vara på dagis då?

Ja det är ju inte så lätt att få jobb just nu så man vet ju aldrig hur det blir. Marcus har sökt massa jobb häromkring sen vi kom hit men inte fått napp på nåt...han är ju i Norge och jobbar nu så han är ju borta mycket och nu börjar det bli lite jobbigt. Men man får ju va glad att en av oss har ett jobb!



Nja inte en hightech direkt men den är väl ganska bra. Själva kameran är väl bra men jag skulle behöva ett bättre objektiv så skulle den va MYCKET bättre! Jag älskar att ta kort! Känns inte så kul att använda den gamla vanliga dåliga digitalkameran nu men det är bättre än ingenting iallafall!

2010-03-29 @ 22:37:22
URL: http://mittlivsomlapp.blogg.se/
Postat av: Sofia

Okej, men då kanske hon börj å sov längre snart..:D

2010-03-31 @ 06:59:09
URL: http://sjakobsson.blogg.se/

Plita ner en rad!

Namn:
Hänga kvar?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0