Payback's a bitch SJ!

Fuckin shit asså..Sj, Sj, Sj, dom är inte att leka med I tell ya.
Men man har bara sig själv att skylla när man väljer att åka tåg när Sverige har vinter.

Tåget ner var försenat, vilket resulterade i att Linköpingståget missades. Fick ett annat.

Dagen hem var det "snökaos" i Linköping, bussar ur trafik..hajade dock inte grejen..men så är man norrlänning också. Sanda vägarna, tuta och kör friskt humör.

Tåget till sthlm var sent. Missade nattåget med en kvart då lkpgtåget snott marginalen och barnfamiljerna som slöade med den ENDA hissen på perrongen. Anywho.

Fick välja att åka kvällen efter eller tåg till sundsvall kring midnatt. Valde midnatt. Tåget var sent, hoppade av vid 06.30 (eg. 04.00) i sundsvall. ingen värme i vagnen eller i kupén. Idioten till konduktör sade: Ni skulle ha tryckt på termostaten i TAKET! Skojar du gubbe!?? Sen när behövdes manual för att veta hur man ska överleva på ett tåg som bäst?
Okey, tydligen var det jävligt uppenbart och självklart. Han hade ingen ursäkt, de hade glömt att sätta igång värmen helt enkelt. Det skulle iaf stå två taxibilar eller en buss och vänta på oss. En buss var full sen fanns ingen mer skjuts. De ringde taxi men snubben drog och vi fick i sista sek. en taxibil innan långsamma bussen skulle komma och vi åkte heeeela vägen hem till Lycksele från Sundsvall i taxi 6000 sköna riksdaler gick notan på och det bästa av allt är att SJ betalar. Payback's a bitch SJ!

Godnatt. I'm jetlagged.

Kommentarer
Postat av: camol

Neej, vad trist att tåget strulade. Ingen dålig taxiresa heller. Hoppas det är bra med dig o lillan och att ni återhämtat er från resan :)

2010-03-04 @ 23:42:08
URL: http://alhayat.blogg.se/
Postat av: Marie

Var gärna med i tävlingen på min blogg, du tävlar om en röd "hopp" ren för barn :) Kram!

2010-03-06 @ 08:46:24
URL: http://lillmian.se
Postat av: S

Ja de ä svårt men de ä jävlit rolit när man väl ha börja.. :D

2010-03-12 @ 07:19:22
URL: http://sjakobsson.blogg.se/

Plita ner en rad!

Namn:
Hänga kvar?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0